Nyter fine sommerdager

Hei og hopp! 

Siden jeg kom hjem fra ferie i juli en gang har det gått i ett her hjemme. Vi har blant annet malt gangen, trappen fra første til tredje etasje, vært i Sverige, på Ikea og jeg har ommøblert rommet mitt. Dette er bare noen av tingene vi har drevet på med den siste tiden. Og alt dette måtte være ferdig til tirsdag denne uken, for da kom de første gjestene våre og på torsdag kom resten. 

Det er så koselig å ha gjester på besøk og veldig artig å vise dem rundt i Norge. Gjestene våre er fra Danmark og Nederland, og ingen av dem har vært i Norge før. Vi har fartet en del rundt denne uken for å vise de det vi kan av Norge i løpet av den tiden de er her. Superkoselig!  

I går viste vi dem Krossobanen og de ble så fascinert over naturen de fikk se! Bildet over her er fra gårdsdagens tur, og når man ser den naturen rundt er det ikke rart de blir fascinert. Dagens plan er å ta med gjestene og hundene opp til et vann i nærheten her så de som vil kan ta et forfriskende bad;) Vi skal også lage deilige skoleboller og kanelsnurrer. Har troa på at dette også blir en nydelig dag! 

Nå skal jeg gre hunder for de skal vaske seg med shampoo og balsam på badeturen etterpå:) 

Ønsker alle en finfin søndag♥

- Oda

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Oda

Oda

Mitt navn er Oda og jeg er en 16 år gammel jente fra Notodden. Bloggen bruker som dagbok og deler oppturer og nedturer i hverdagen min. Jeg har en stor interesse for fotografering og deler masse bilder også. Velkommen tilbake!
hits