Uken som gikk- uke 31

Ukens tanke

Jeg har tenkt så mye på hvor mange fine, flotte mennesker vi har blitt kjent med bare på grunn av våre firbeinte pelsdotter. De har gitt oss så mange nye vennskap vi setter så enormt stor pris på. Jeg har også tenkt mye på at noen av disse menneskene er mennesker jeg ønsker jeg kan ha i livet mitt for alltid fordi de bare er så gode. Det er mennesker jeg vet jeg kan ta kontakt med dersom jeg trenger hjelp eller om ting er kjipt. Jeg vet de vil stille opp og det betyr så mye for meg. 

Ukens høydepunkt 

Definitivt å få fra våre utenlandske gjester! Det er så koselig. Vi er ute å farter litt, spiser alle måltidene sammen, ler og har det sånn generelt bare altfor bra. Vi har jo vært på besøk hos både danskene og nederlenderne, så det er litt rart nå som vi har de hjemme hos oss. Det føles veldig bra og vi har blitt så mye bedre kjent på noen få dager- stjerne i taket:) 

Ukens nedtur

Været!!!! Hver gang vi har tatt med oss gjestene våre for å gå en tur og vise de noe har det begynt å regne. Det er så kjedelig. Sommeren er overhodet ikke over ennå så jeg synes litt sol og et par varmegrader til hadde vært greit altså;) 

Og dagens nedtur er at våre snille, herlige dansker dro hjem igjen. Det har vært så koselig å ha dem her og jeg setter enormt stor pris på å ha blitt kjent med to så fantastiske mennesker. 

Ukens sang

Denne ukens sanger tror jeg må være den akustiske versjonen av Can I be him med James Arthur og Fly before you fall med Cynthia Ervio. Jeg har virkelig ikke peiling på hvor mange ganger jeg har hørt på de to sangene den siste uka... Verdt å sjekke ut! 

Ukens små gleder

1. Jeg tror en av de små gledene for denne uken er de deilige velkomstklemmene vi har gitt og fått. Alle har vært så glade for å se hverandre igjen og det føles bare veldig bra å treffe alle disse fine menneskene igjen! 2. Alle smilene. Tror ikke jeg trenger å si mer:) 3. Alltid god stemning. Vi smiler, ler og tar ikke hverandre høytidelig på noen som helst måte. Livet er herlig når man har gode mennesker rundt seg. 

Ukens tips

Ukens tips er denne superdigge potetsalaten vi lager. Den er enkel å lage, smaker kjempegodt og kan brukes til det meste. 

Du trenger: en og en halv boks creme fraiche, en halv pose ekte majones, et og et halvt grønt eple,  en til en og en halv rødløk(ettersom hvor mye du foretrekker), en halv purre, kokefaste poteter etter ønsket mengde, salt og pepper. 

Slik gjør du: Skrell potetene og kok dem til de er passe kokt. Jeg bruker forskjellig mengde med poteter hver gang, så kok så mye du føler er nødvendig alt ettersom hvor mye "hvit guffe" du vil ha. Skrell eplet og rødløken, kutt opp i små biter. Skjær opp purren i små biter og skyll den god. Bland sammen creme fraiche og masjones sammen med ønsket mengde salt og pepper. Ha oppi eplet, rødløken og purren.

Når potetene er ferdig kokt deler du de opp i passe store biter og kjøler dem ned. De kalde potetene blander du inn i den "hvite guffa". Så er den ferdig! Enklere blir det ikke og smaken er så god. Vi har brukt denne inntil både grillmat og tapas- begge deler er like godt. Vil også tippe den er god til for eksempel laks;) Nyyyyyt!

Ukens bilde

Må jo bare være dette bilde av lille Bodilla;) 

Dette har alt i alt vært en superduper mega bra uke! Måtte den neste uken bli like fin. 

Ønsker alle en nydelig kveld♥

- Oda

4 kommentarer

thealin

06.08.2017 kl.23:10

Så herlig å lese! Og takk for oppskrift, den må jeg prøve!

Oda

16.08.2017 kl.16:55

thealin: Bare hyggelig! Den er fantastisk god:)

Victoria Larsen

20.08.2017 kl.06:49

For et herlig innlegg å lese! :-)

Oda

21.08.2017 kl.18:47

Victoria Larsen: Så koselig å høre!

Skriv en ny kommentar

Oda

Oda

Mitt navn er Oda og jeg er en 16 år gammel jente fra Notodden. Bloggen bruker som dagbok og deler oppturer og nedturer i hverdagen min. Jeg har en stor interesse for fotografering og deler masse bilder også. Velkommen tilbake!
hits