Snart skolestart

Heisann!

Nå nærmer det seg skolestart- noe jeg i grunn er ganske klar for. Denne sommeren har vært helt fantastisk. Jeg har opplevd så mye og kost meg masse med bare fine folk. Jeg har tenker at jeg skal skrive et eget innlegg om denne sommeren, for den har virkelig vært helt fantastisk. Nå er jeg klar for å begynne på ny skole, bli kjent med nye folk og mest sannsynlig lære masse, masse nytt.

Jeg hadde ikke så veldig mye positivt å si om skolen før sommerferien, men nå gleder jeg meg faktisk til å begynne på skolen igjen. Det føles så bra! Første skoledagen min er til mandagen, så jeg skal bare kose meg og nyte mine siste feriedager. Jeg tror denne høsten blir veldig spennende og ser frem til en bedre hverdag. Skal bli litt(mye) deilig å komme tilbake til hverdagen og rutiner igjen etter en sommer med bare kos. 

I kveld skal jeg til en revmatolog og er veldig spent på hvordan det går. Hendene mine har og gjør veldig vondt og ingen blodprøver/røntgen/MR viser noe, så da får vi håpe denne mannen kan hjelpe meg. *Krysser fingrene*. Det er ikke særlig koselig når de gjør så vondt og med tanke på at jeg er såpass ung er det greit å få noen svar. 

Ønsker alle en deilig onsdag videre♥ Og til alle skoleelever, nyt de siste feriedagene deres og lykke til til de som begynner denne uka! 

- Oda

3 kommentarer

16.08.2017 kl.17:57

💖

Thea Mariel

16.08.2017 kl.18:44

med den innstillingen kommer det definitivt til å bli bra!

Oda

19.08.2017 kl.18:41

Thea Mariel: Så koselig å høre!

Skriv en ny kommentar

Oda

Oda

Mitt navn er Oda og jeg er en 16 år gammel jente fra Notodden. Bloggen bruker som dagbok og deler oppturer og nedturer i hverdagen min. Jeg har en stor interesse for fotografering og deler masse bilder også. Velkommen tilbake!
hits