hits

Skolestart, nye venner og forkjølelse

Heisann hoppsann og god lørdag alle sammen! 

Denne uken har gått veldig fort med både skolestart og en skikkelig teit forkjølelse. Sistnevnte var veldig dårlig timet, men nå går det heldigvis den rette veien igjen. Skolen startet på mandag og jeg var veldig spent på både ny klasse og nye lærere. Nå har jeg vært sammen med klassen hver dag og tror det kan bli veldig bra. Møtt alle lærerne har jeg også gjort- mange flinke folk håper jeg. Krysser fingrene for at de tre neste årene blir bra! 

Uken har gått over all forventning selv med en skikkelig kjip forkjølelse. Jeg har blitt kjent med en gjeng nye mennesker allerede og ser frem til å bli enda bedre kjent med dem. I går var jeg sammen med fire stykk søte jenter og det var superkoselig! Tror videregående vil føre til mange nye vennskap. 

I dag sov jeg lenge og ellers har jeg bare slappet av hele dagen med mamma. Vi har ligget  på hver vår sofa med hay day, litt serie og litt film. Nå snurrer vi Stjernekamp på tv og jeg ser frem til en rolig kveld med familien♥

Håper alle sammen har hatt en fin lørdag og får en deilig kveld!

- Oda

Én kommentar

Veronika Nord

05.09.2017 kl.12:44

Så koselig <3 Håper du hadde en koselig lørdag

Skriv en ny kommentar

Oda

Oda

Mitt navn er Oda og jeg er en 17 år gammel jente fra Notodden. Bloggen bruker som dagbok og deler oppturer og nedturer i hverdagen min. Jeg har en stor interesse for fotografering og deler masse bilder også. Velkommen tilbake!