Happy Birthday Dad

Kjære pappa'n min♥

I dag er det din dag- du fyller år! Det er bursdagen din og av den grunn ønsker jeg å skrive noen ord til deg. 

- Du er den kuleste, sterkeste, flikeste og snilleste mannen jeg vet om - 

Jeg er heldig. Jeg er superduper mega heldig fordi jeg får gleden av å ha deg i livet mitt. Jeg har en pappa. Jeg har en personlig sikkerhetsvakt. Jeg har en som alltid ser meg. Jeg har en som alltid stiller opp for meg. Jeg har en kokk som alltid lager de deiligste retter. Jeg har en unik mann i livet mitt. Jeg har en fantastisk pappa. 

Jeg har en pappa som alltid hjelper meg når jeg synes matematikken er vanskelig. Jeg har en pappa som alltid hjelper andre når de trenger hjelp. Jeg har en pappa som alltid byr på seg selv. Jeg har en pappa som alltid jobber ræva av seg for å nå målet. Jeg har en pappa som alltid pusher meg når jeg sitter litt fast. Jeg har en pappa som alltid kommer med gode råd så jeg kommer meg videre.  

Kjære pappa'n min♥ Hvis det bare fantes nok ord til å beskrive hvor mye du betyr for meg og hvor ubeskrivelig glad jeg er i deg, skulle jeg skrevet ned alle sammen for det fortjener du. Selv om det ikke finnes nok ord til å beskrive det skal jeg gjøre mitt beste for å vise med handling hva du betyr for meg og hvor glad jeg er i deg. 

Jeg beundrer deg så mye, for du har vært gjennom mye både nå og da, men likevel står du i det og stiller alltid opp for meg, Oskar og mamma. Alle burde beundre deg for at du alltid står på som du gjør- det gjør i hvert fall jeg! Vi kan krangle, være uenig, smile og le- men mest av alt deler vi en kjærlighet sterkere enn noen annen kjærlighet. Med deg i nærheten er jeg alltid trygg,  for du passer på meg som en smed.  

Gratulerer så mye med dagen pappa'n min♥ Jeg elsker deg herfra til månen og hele veien tilbake♥ 

Tusen milliarder klemmer fra dattera di! Much love. 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Oda

Oda

Mitt navn er Oda og jeg er en 16 år gammel jente fra Notodden. Bloggen bruker som dagbok og deler oppturer og nedturer i hverdagen min. Jeg har en stor interesse for fotografering og deler masse bilder også. Velkommen tilbake!
hits