hits

Høsten

Det er tirsdag og så langt har det vært en av de lengste tirsdagene på lenge. Kroppen min er sliten, hodet mitt henger ikke helt med og mye føles bare helt feil ut i dag. Føles ut som jeg har løpt maraton eller noe sånt. Jeg vet ikke helt hva som er greia i dag, men jeg har på følelsen av at jeg kommer til å bli syk nå, for det er ikke helt vanlig at jeg fryser konstant hele tiden. Eller kanskje bare jeg har fått sjokk fordi skolen begynte igjen i går? Tiden vil vise. 

Høsten har kommet for fullt og det er reine maleriet ute. Trærne er så nydelige. Lufta er friskere. Kveldene mørkere. Dagene kortere. Det er vel kanskje noe med dette her, som gjør at man blir litt trøttere og litt nedenfor. Sommeren er slutt. Det er slutt på de lyse dagene og sommervarmen. Nå er det tid for tykkere jakker, skjerf og store, deilige strikkagensere. 

Jeg liker høsten. Det er noe med den friske lufta og alle de vakre fargene ute. For ikke å snakke om kveldene som begynner å bli mørkere. Det er perfekt for telys og deilige kosekvelder under teppe på sofaen med kakao og krem. Eller en kopp te og en deilig bok. Det kommer helt an på følelsene den dagen. 

Jeg føler kanskje tankene svirrer litt mer nå om høsten. Mørket gjør dagene kortere og kveldene lengre. Og lengre kvelder gir mer tid til å tenke over ting, for meg i hvert fall. Det der mørket altså. Det er så deilig de dagene sola skinner. Jeg håper vi får flere sånne fine, deilige høstdager med masse sol, for turer i byen og skogen er noe av det fineste jeg vet i høstsola. Gjerne med en hund eller to eller fem. 

Nå skal jeg slappe av litt, prøve i hvert fall, og bare ta livet helt med ro. Prøve å ta litt vare på meg selv når jeg trenger det. 

Ta godt vare på dere selv alle fine mennesker der ute og husk at det er lov å ta en liten timeout en gang i blant♥

- Oda 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Oda

Oda

Mitt navn er Oda og jeg er en 17 år gammel jente fra Notodden. Bloggen bruker som dagbok og deler oppturer og nedturer i hverdagen min. Jeg har en stor interesse for fotografering og deler masse bilder også. Velkommen tilbake!