hits

Oda


(68) Til deg som alltid finnes for meg


8 comments
 • Publisert: 25.02.2018, 21:06
 • Kategori: 100 theme-challenge
 • (Innlegg i skriveutfordringen min. Ikke hørt om den? Klikk deg inn her.)

  Kjære deg som tror på meg, heier på meg, pusher meg, støtter meg, liker meg, godtar meg og elsker meg♥ I kveld vil jeg gi deg noen gode ord og prøve å uttrykke min takknemlighet ovenfor deg. 

  Jeg vil så gjerne skrike ut alle disse ordene jeg tenker på ut så hele verden kan høre dem! Jeg vil skrike dem ut så alle kan høre hvor vidunderlig fantastisk du er. Jeg vil skrike dem ut så alle kan ønske seg en som deg i livet sitt. Jeg vil bare skrike dem ut!

  Først og fremst vil jeg takke deg. Takke deg for at du er der for meg når jeg trenger deg som mest. Takke deg for at du gir meg et lite spark i ræva når jeg står fast. Takke deg for at du alltid hører på meg. Takke deg for at du gir meg gode råd når det trengs. Takke deg for at du godtar meg for den jeg er. Takke deg for at du ikke gir meg opp når jeg er håpløs.

  Takke deg for at du får meg til å smile og le. Takke deg for at du gråter med meg. Takke deg for at du gir meg litt av kjærligheten din. Takke deg for at du gir meg tid når jeg trenger det. Takke deg for at du muntrer meg opp på mine dårlige dager. Takke deg for at  du er den du er. Takke deg for at du er i livet mitt. Takke deg for at akkurat du elsker meg. Tusen takk♥

  Jeg er så takknemlig for å ha deg i livet mitt og jeg setter så uendelig stor pris på deg. Jeg vet det ikke alltid er så lett å skjønne seg på meg, så jeg er evig takknemlig for at du fortsatt finnes her for meg. Jeg er kanskje ikke alltid så flink til å vise at jeg setter pris på deg og det er jeg veldig lei meg for, så det er derfor jeg prøver å skrive disse ordene til deg. 

  Det finnes ikke nok ord til å beskrive hvor glad jeg er for å ha deg. Det kommer det aldri til å gjøre. Det spiller ingen rolle om jeg har kjent deg hele livet eller i et halvt års tid. Det kommer aldri til å spille noen rolle så lenge du er her for meg. Det er så mange ting som ikke spiller noen rolle når det kommer til deg, for du er fantastisk for meg. 

  Jeg prøver så godt jeg kan å være der like mye for deg som du er her for meg. Noen ganger er det ikke alltid det går like bra, men jeg vil du skal vite at jeg fortsatt bryr meg like mye om deg. Jeg skulle virkelig ønske du visste hvor mye jeg bryr meg om deg. Det skulle jeg virkelig. 

  Kjære deg, jeg vil du skal vite at jeg synes du er snill, god, herlig, hjelpsom, fantastisk og helt vidunderlig. Jeg vil takke deg for alt du har gjort for meg så langt og håper du vil fortsette med det du gjør for meg, så skal jeg gjøre alt jeg kan for å gjengjelde det. Jeg håper du skjønner hvor takknemlig jeg er for å ha deg med meg gjennom alle dagene i livet mitt. Du fortjener alle disse ordene og hvert fall en million til! 

  Tusen takk for at du er den du er i livet mitt♥ Jeg er uendelig glad i deg♥

  ***

  Puh, det var en liten takk til alle fine, flotte mennesker i livet mitt, som jeg setter så enormt stor pris på! Husk å fortell de dere jeg glad i at dere er takknemlig over å ha dem. Livet snur fort! Ingenting er bedre enn å bli satt litt ekstra godt pris på. Det kan vi vel alle bli enige om :)  

  Ønsker alle sammen en finfin søndagskveld videre! 

  - Oda

   

  Oda
 • Publisert: 25.02.2018, 21:06
 • Kategori: 100 theme-challenge
 • 8 comments
 • 8 comments

  Alexandra Dagfinrud

  25.02.2018 kl.21:14

  Ha en super kveld videre <3

  Oda

  25.02.2018 kl.21:20

  Takk det samme :)

  Siri Alvær

  25.02.2018 kl.23:17

  Så fint innlegg<3

  Oda

  26.02.2018 kl.16:59

  Veldig hyggelig å høre at du synes det- tusen takk <3

  Helena Westergren

  26.02.2018 kl.01:07

  åå så koselig innlegg <3

  Oda

  26.02.2018 kl.16:59

  Så koselig at du synes det- tusen takk <3

  Marit

  26.02.2018 kl.10:07

  Det var en veldig fin takk synes jeg. Håper de leser det, de det angår. <3 Fine bilder.

  Oda

  26.02.2018 kl.16:59

  Så hyggelig å høre! Tusen takk <3

  Skriv en ny kommentar