hits

Oda


(51) Trøblete følelser


2 comments
 • Publisert: 22.03.2018, 21:25
 • Kategori: 100 theme-challenge
 • (Innlegg i skriveutfordringen min. Ikke hørt om den? Klikk deg inn her.)

  Tankene bare kverner og kverner, rundt og rundt inni det stakkars hodet mitt. Er ikke noe jeg ikke tenker på; fremtiden, skolen, det som skjer akkurat nå, venner, kjærlighet på alle plan. Alt egentlig. Bare absolutt alt. 

   

  Jeg er sliten og lei. Lei av alt bare. Noen ganger er det sånn, det vet jeg, men det er helt klart at det at jeg er syk gjør ikke ting noe bedre. Det gjør vel ting verre enn det det egentlig er. Jeg er sliten hele tiden, og det gjør at alt som skjer i livet mitt på en eller annen måte blir veldig forsterket. Alt føles så mye verre ut nå enn det det har gjort tidligere.

  Etter at jeg ble syk har bekymringene bare strømmet på. Hva skjer med skolen? Klarer jeg å fullføre? Må jeg gå første klasse om igjen? Alt er så uklart og alle uklarhetene gjør meg gal. Jeg tenker og kverner. Ser for meg det verste og klarer ikke alltid å være positiv fordi jeg er så veldig sliten. Hva skal jeg gjøre spør jeg meg selv hele tiden. 

  Det skal sies at jeg har vært på møte med skolen og de gjør alt de kan for å tilrettelegge alt for meg, men likevel er det alle disse tankene rundt om jeg klarer det eller ikke, som ikke vil forsvinne. Tankene om jeg klarer å øve til prøver og få karakterer i alle fag. Tankene om hva som blir utfallet dersom jeg ikke klarer det.  

  Planen min var så absolutt ikke å få kyssesyken rett før jul. Det var ikke planen min overhodet, men her er jeg, på bedringen vei, dritt lei av hele livet og alt egentlig. For en liten stund i hvert fall. Det er vanskelig å holde motet og positiviteten oppe når ting går så sent som det det gjør i mitt tilfelle. Jeg er fullt klar over at det tar lang tid å bli frisk etter å ha hatt kyssesyken, men det er lov å miste motet og positiviteten når ting er så langvarig. 

  Det er ikke lett å skulle være positiv når du ikke får gjort alle de tingene du har lyst til å gjøre. Det er virkelig ikke lett og det hjelper ikke akkurat på motet at du ikke får gjort det du vil heller. Denne uken har jeg vært syk i tre måneder. Det har vært tre måneder med altfor mange lange dager på sofaen og 99% av alle de dagene har jeg tilbrakt hjemme. Det er ikke rart negativiteten tar overhånd noen ganger, altså...

  Jeg skal være så ærlig å si at det er rimelig irriterende når folk forteller meg at det kommer til å gå bra, du blir frisk og du får fullført skolen når jeg ikke er helt på det planet der selv. Noen dager har jeg veldig troa på at det skal ordne seg med skolen, mens andre dager har jeg ikke troa i det hele tatt. Jeg vet at det ordner seg til slutt på en eller annen måte, men det må jeg finne ut av på egenhånd. Det er ingen andre enn meg selv som kan finne ut av hvordan dette går, og det er heller ingen andre enn meg som kan fullføre dette. 

  Jeg prøver så godt jeg kan å henge i med alt som skjer i hverdagen. Det går fint noen dager og andre ganger går det dårligere. Jeg er kjempelei av å være hjemme, så nå prøver jeg å fokusere på at påskeferien begynner i morgen og at jeg endelig skal komme meg vekk en liten stund. Det skal bli helt skjønt! 

  Tankene rundt alt dette har kvernet en god stund, så det var virkelig deilig å få de ut et sted. Jeg synes det kan være vanskelig å dele tanker som dette fordi jeg vil ikke fremstille meg selv som et negativt menneske, men likevel har jeg funnet ut at det er til god hjelp å dele de med andre- negative tanker som positive tanker. 

  Ønsker alle sammen en finfin kveld videre! 
  - Oda 

  Oda
 • Publisert: 22.03.2018, 21:25
 • Kategori: 100 theme-challenge
 • 2 comments
 • 2 comments

  Victoria Larsen

  23.03.2018 kl.01:18

  Jeg håper alt går i orden for deg slik du ønsker og får roet ned de vonde bekymringene <3

  Oda

  23.03.2018 kl.19:34

  Tusen takk for gode ord <3

  Skriv en ny kommentar