hits

Oda


9 jeg setter pris på i hverdagen


2 comments
 • Publisert: 16.05.2018, 11:13
 • Kategori: Lister
 • 1. Venner og familie. Jeg trenger vel ikke å si noe mer? I det siste hadde jeg ikke klart meg uten familien og vennene mine...

  2. To-tre stykk sovende hunder på soverommet hver eneste kveld♥ Jeg synes det er så koselig med selskap av et par firbente venner om natten. 

  3. Gode resultater etter å ha strevd hardt. Det er en så stor lykkefølelse i livet når resultatene etter alt strevet viser å ha lønt seg. 

  4. Oppleve nye steder og reise rundt i verden. Etterhvert som jeg har blitt eldre har jeg funnet ut at jeg blir veldig fascinert over nye steder jeg opplever, med tanke på kulturen, maten og slike ting. Jeg virkelig elsker å reise! 

  5. Å finne en film, serie eller bok jeg liker. Nå skal det sies at dette ikke skjer så veldig ofte... Jeg er veldig sær og setter veldig sjeldent av tid til å se en film eller en episode av en serie. 

  6. Dype samtaler med gode venner. Disse samtalene er alltid gull verdt og jeg skulle ønske jeg kunne hatt slike samtaler med vennene mine oftere. Hadde det vært opp til meg hadde jeg hatt slike samtaler hver eneste dag! 

  7. Turer med hunden og musikk på ørene. Som jeg koser meg de dagene jeg tar meg tid til å ta med en hund ut på tur og setter favorittmusikken på øret. Det er så deilig og vi nyter turen til det fulle- selv om det kanskje bare er en liten runde rundt kvartalet! 

  8. Dager uten stress. Altså, de dagene som er uten alt vanlig stress er helt vidunderlige av og til. Det er ikke så ofte de kommer, men når de først gjør det setter jeg veldig stor pris på de. 

  9. Smil fra fremmede. Jeg synes det er så utrolig hyggelig når fremmede mennesker gir meg et lite smil og jeg smiler mer enn gjerne tilbake da! Det aller fineste er når man får smile fra de gamle som er ute for å gjøre dagens gjøremål♥

  ***

  Ønsker alle en nydelig onsdag!

  - Oda

  Oda
 • Publisert: 16.05.2018, 11:13
 • Kategori: Lister
 • 2 comments
 • 2 comments

  Lillian

  16.05.2018 kl.18:31

  Så flott at du nyter hverdagen igjen... hadde litt vondt av deg etter forrige innlegg. Jeg synes også det er veldig hyggelig når en smiler til fremmede og de smiler tilbake. Det er ikke så mye som skal til for å glede andre. Ha en flott langhelg med mange firbeinte... Jeg skal i alle fall kose meg med mine ;)

  Oda

  22.05.2018 kl.14:10

  Jeg begynner å nyte dagene mer og mer nå som det har blitt lysere og varmere! Det føles godt.
  Langhelgen var veldig fin og jeg koste meg med fine folk og firbente :)

  Skriv en ny kommentar