hits

Oda


(18) Det er fint med kjærlighet


2 comments
 • Publisert: 05.09.2018, 18:55
 • Kategori: 100 theme-challenge
 • (Innlegg i skriveutfordringen min. Ikke hørt om den? Klikk deg inn her.)

  Plutselig dukket det opp et menneske jeg ikke vet hvordan jeg skal klare meg uten. Et menneske som ser meg for den jeg er og som likevel er i livet mitt enda. Et menneske som er villig til å være med meg gjennom alle mine tunge og vanskelige dager bare for å være med meg. Et menneske som støtter meg på en måte ingen andre kan. Et helt vidunderlig menneske som dukket opp i livet mitt helt fra intet og som har tatt meg med storm. 

  For hver dag som går føler jeg meg så heldig som har et menneske som han. Et menneske som gir meg glede, kjærlighet og støtte hver bidige dag. Et menneske som alltid hører på meg uansett hvor negativ og nedenfor jeg er. Et menneske som får meg til å smile selv på mine dårlige dager. Et menneske som bare er der når enn jeg måtte trenge det - om det er på lyse dagen eller på svarteste natten. 

  Jeg har fått et menneske inn i livet mitt som er verdt alle vanskelige dager på grunn av avstanden mellom oss. Et menneske som betyr så mye mer enn ord kan beskrive. Et menneske så fantastisk at jeg smiler ved tanken på det. Et menneske som vet å lyse opp dagene mine. Et menneske som få vil forstå hvor mye betyr for meg. 

  Tanken på dette fine mennesket fyller kroppen min med glede og fester et stort glis på ansiktet mitt. Alle de fine samtalene våre om livet, både om det som er godt og det som er vondt, betyr så uendelig mye. For ikke å snakke om alle de fine ordene jeg får hver eneste dag. Det er noe med dette mennesket som fanger meg i en slags evig sirkel av kjærlighet- og jeg skal si dere at det er ganske fint å være fanget her! 

  Jeg hadde aldri trodd jeg skulle finne et menneske jeg kunne kalle kjæresten min, ikke enda i hvert fall, men nå har jeg altså funnet det. Helt ut av det blå dukket en snill og god type opp, og dere skjønner hvor det endte. Masse sommerfugler i magen, hjerter i øynene og kjærlighet fyller hverdagen min nå.

  Vi er enda unge, så det er ingen garantier for fremtiden, men en ting er sikkert og visst; jeg skal nyte tiden sammen med den beste jeg vet så mye og så lenge jeg kan. Det handler alltid om å gjøre det beste ut av situasjonen uansett hvor vanskelig det er. 

  Jeg liker egentlig ikke så godt folk som skriver sånt kliss som dette her på bloggene sine, men jeg følte rett og slett bare for å gjøre det. All denne kjærligheten er en stor del av hverdagen min og det betyr så mye for meg, så jeg følte for å åpne litt opp om hva som skjer ellers i livet mitt. Jeg føler meg skikkelig heldig og er veldig glad for å ha en kjæreste som han♥

  Huff, nå ble det mye kliss klass her, så vi runder av og jeg ønsker alle sammen en nydelig onsdagskveld! 

   

  Oda
 • Publisert: 05.09.2018, 18:55
 • Kategori: 100 theme-challenge
 • 2 comments
 • 2 comments

  Lillian

  05.09.2018 kl.21:49

  Gratulerer! Bare å nyte kjærligheten når man har den!

  Oda

  06.09.2018 kl.15:20

  Tusen takk for det, og det er helt sant! Ønsker deg en fin torsdag videre :)

  Skriv en ny kommentar